گرانول چیست؟

برای این که بدانید گرانول چیست؟ ابتدا باید با مفهوم آن به خوبی آشنا شوید زیرا بر خلاف آن چیزی که عموما اکثر افراد فکر می کنند گرانول نوعی پلیمر نیست بلکه شکل خاصی از مواد پلیمری می باشد که با انجام کارهایی از حالت پودری به حالت دانه دانه در آمده اند.

معمولا این تغییر در کارخانه ها برای استفاده آسان تر صورت می گیرد و دانستن این که گرانول چیست؟ همچنین کمک می کند که بهتر درک کنید که این ماده در چه جاهایی مورد استفاده دارد و می توان از آن برای پیشبرد کارها بهره گرفت.

در حقیقت صنایع پلاستیکی یکی از بزرگترین مصرف کنندگان این ماده می باشند و برای تولید بسیاری از محصولات خود از آنها استفاده می نمایند که بعد از توضیح کامل این که گرانول چیست؟ توضیحاتی را در این مورد نیز به شما ارائه خواهیم نمود.

شاید پیش آمده باشد که از خودتان بپرسید که گرانول چیست؟ و چرا این ماده این قدر در صنعت کاربرد دارد برای این که به جواب این سوالتان برسید در ادامه مقاله ما را همراهی نمایید تا در این زمینه توضیحاتی کامل و مدون را به شما خواننده عزیز و گرامی ارائه نماییم.

گرانول چیست؟

گرانول چیست؟

 

برای خرید و دیدن انواع نایلون استرچ حتما روی لینک بزنید.

گرانول چیست؟

قطعا اسم گرانول به گوشتان خورده است، این ماده با پیشرفت دستگاه ها در صنایع پتروشیمی با روش ها و شیوه های مختلفی تولید می شود تا برای استفاده در صنایع پلاستیکی مورد استفاده قرار بگیرد، همان طور که بالاتر گفتیم شکل این ماده به صورت دانه دانه می باشد که استفاده از آن مزایای زیادی دارد.

برای این که بهتر درک کنید گرانول چیست؟ همچنین لازم است بدانید که چرا این ماده در کارخانه تولید کننده به صورت دانه دانه درآورده می شود. بزرگ ترین دلیلش آن می باشد که پودر با باد و جریان هوا به راحتی پخش می شود و ممکن است مشکلاتی را به وجود بیاورد.

شایع ترین مشکلاتی که پودر معمولا می تواند به وجود بیاورد مربوط به تنفس است، فضایی که پودر گرانول در آن پخش شود به شدت آلوده می شود و به مرور زمان تنفس کردن این مواد موجب بیماری های تنفسی و غیره در افراد خواهد شد.

روش های تولید گرانول:

بر خلاف آن چه که تصور می کنید که گرانول به صورت دانه دانه درآورده می شود با روش های دیگری هم می توان آن را تولید نمود که به طور قطع دانستنش کمک می کند تا بهتر و بیشتر از قبل درک کنید که گرانول چیست؟ و به چه صورتی می توان آنها را از صنایع دریافت نمود.

تولید گرانول به روش رشته ای:

در این شیوه ماده خام اولیه با عبور از مراحلی به صورت رشته‌ های باریک در‌می‌ آید. رشته‌ های پلاستیکی مذاب و داغ بعد از عبور از استخر آب سرد به آسیاب هدایت و پس از تکه تکه شدن خشک می‌ شوند. گرانول تولید شده در خطوط رشته‌ ای معمولا به صورت خرده های پلاستیک می باشد.

تولید گرانول به روش خشک:

در این شیوه پلاستیک‌ های خرد شده مواد بازیافتی پس از این که ذوب شدند و از صافی عبور کردند توسط تیغه‌ های مخصوصی برش داده می‌ شوند. موادی که خرد شده معمولا با دستگاهی مکش کننده وارد مسیری لوله ای می شود و در زمان کوتاهی سرد و خشک می گردد. همچین گرانول‌ های خشک شبیه گرانول‌های تولید شده توسط صنایع پتروشیمی می باشد، این شیوه در ایران بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.

گرانول چه کاربردی دارد؟

به طور قطع برای این که بهتر درک کنید گرانول چیست؟ ضرورت دارد تا کاربردهایش را نیز بدانید که در ادامه برای آشنایی شما قطعا به آنها خواهید پرداخت. به طور قطع مهم ترین کاربرد گرانول به عنوان ماده اولیه تولید بعضی از لوازم پلاستیکی می باشد که در بازار موجود است.

البته این نکته را نیز نباید ندیده گرفت که نوع کاربرد گرانول به نوع آن نیز بستگی دارد و در آن دخالت می کند. انواع گرانول با توجه به نوع ممکن است که کاربردهای مختلفی در صنایع مختلف داشته باشند، در ادامه با معرفی انواعش سعی می کنیم تا بهتر شما را آگاه سازیم که گرانول چیست؟

حتما به مقاله ی قیمت استرچ بسته بندی سر بزنید.

انواع گرانول:

انواع مختلفی از گرانول وجود دارد که هر کدام در جای خود کاربرد داشته و مورد استفاده قرار می گیرند، برای این که بهتر درک کنید گرانول چیست؟ آنها را نام برده و مختصری جهت آشنایی تان توضیحاتی ارائه می دهیم.

گرانول پی وی سی:

یکی از انواع گرانول می باشد که مقاومت بسیار بالایی در برابر ضربه و نور خورشید دارد، همچنین ثبات رنگ بسیار بالای داشته و از آن می توان در تولید بسیاری از محصولات پلاستیکی استفاده کرد.

گرانول ای بی سی:

نام دیگر آن اکریلونیتریل بوتادین استرن می باشد که نوعی پلیمر مهندسی با انعطاف پذیری بالا می باشد که می توان آن را به هر شکلی درآورد، ویژگی اصلی آن درخشندگی و تنوع رنگش می باشد که در صنایع پلاستیکی، مکانیکی و الکتریکی و غیره استفاده می شود.

گرانول بادی:

یکی از انواع گرانول است که از انواع پلی اتیلن محسوب می شود که پتروشیمی های مختلفی سراسر کشور آن را تولید می کنند، شفافیتی که دارد موجب شده تا آن را در جاهای مختلفی مورد استفاده قرار دهند و به کار بگیرند.

سوای از این که اهمیت دارد بدانید گرانول چیست؟ ذکر این نکته نیز مهم است که بدانید ضایعات پلاستیک بهتر است که در طبیعت رها نشوند زیرا مشکلات زیستی زیادی را رقم می زنند، می توان از آنا در گرانول سازی و بازیافت بهره برد تا مشکلات تا حد بسیار زیادی کاهش بیابند.

گرانول لاستیک:

این نوع گرانول از ضایعات پلاستیک تهیه می شود و برای تولید آن ابتدا باید ضایعات را در دستگاه ریخت و به صورت پودر درآورد و سپس با مخلوط مواد شیمیایی آنها را به شکل هایی که مد نظر است درآورد و در صنایعی که نو بودن اولویت ندارد از آن استفاده کرد.

همچنین برای درک بهتر این که گرانول چیست؟ این موضوع را مد نظر داشته باشید که گرانول بازیافتی اگرچه کیفیت گرانول نو و دسته اول را دارد ولی در بعضی از صنایع که این نکته اهمیت ندارد می توان آنها را به کار گرفت و چه بسا بهتر از گرانول نو هم باشند.

گرانول بازیافتی:

این نوع از گرانول با تبدیل ضایعات پلاستیکی که از جنس پلی اتیلن و پلی پروپیلن و پلی استایرن هستند تهیه می شود، معمولا این گرانول در صنایع بسته بندی و تولیدی کاربرد دارد و کمک می کند تا هزینه ها کاهش پیدا کند.

گرانول به چه رنگ و شکلی می باشد؟

یکی از نکاتی که می تواند کمک کند تا بهتر درک کنید که گرانول چیست؟ این می باشد که با شکل ظاهری و فیزیکی آن آشنایی داشته باشید. معمولا بسته به نوع رنگ های مختلفی مثل سفید، آبی و زرد می توانند داشته باشند. گرانول بی رنگ قطعا برای استفاده در صنایع تطبیق پذیری بالاتری دارد و در بازار آن را بهتر از بقیه خریداری می کنند.

توصیه می کنم برای دیدن و خرید نایلون گلخانه ای حتما روی لینک بزنید.

گرانول چیست؟

گرانول چیست؟

نکاتی مهم درباره گرانول:

در ادامه نکاتی را برای شما خواننده عزیز و گرامی می گوییم تا بهتر درک کنید که گرانول چیست؟ و به چه صورت باید با اجناسی که از گرانول هستند رفتار نمود تا مشکلی پیش نیاید.

گرانول با توجه این که یک ماده شیمیایی محسوب می شود به شدت سمی بوده و باید در زمان استفاده از آنها در نظر گرفت که بیش از حد دما به آنها وارد نشود تا سمشان فرصت نفوذ به اطراف را پیدا نکند.

مقاومت گرانول بستگی به نوع آن دارد و بهتر است قبل از استفاده از آنها در هر جایی حد مقاومتشان را در نظر بگیرید تا مشکلی ایجاد نکند.

بهتر است موادی که با گرانول درست می شوند را در طبیعت رها نکنید چون به طور قطع مشکلات زیستی درست خواهند کرد.

به طور کل بهتر است که از گرانول بی رنگ برای تولید محصولاتتان استفاده کنید زیرا می توانید با توجه به چیزی که در نظر دارید رنگی را بعدا به آن تزریق نمایید.

اگر محصولاتی که تولید می کنید نیاز به کیفیت و سلامت بالا ندارد می توانید از گرانول بازیافتی بهره ببرید که مقاومت خوبی هم معمولا دارند.

در بالا سعی کردیم نکاتی را بگوییم تا بهتر بتوانید درک کنید که گرانول چیست؟ و بدانید که با آنها باید به چه صورت رفتار کنید تا در زمان استفاده و پس از آن مشکلاتی را از نظر سلامتی و زیستی برایتان به وجود نیاورند.

گرانول چیست؟

گرانول چیست؟

در انتها

همان طور که در مقاله بالا دیدید و خواندید به طور قطع دانستن این که گرانول چیست؟ می تواند به شما خواننده عزیز و گرامی کمک کند تا به درک بهتری از این ماده صنعتی برسید و بدانید که در چه جاهایی کاربرد دارد و به چه صورت می توان از آنها برای تولید مواد گوناگون و مختلف استفاده کرد.

در آخر لازم به ذکر است که شرکت پوشش پلاستیک صائن با سال ها تجربه در زمینه تولید انواع محصولات پلاستیکی بر پایه گرانول آمادگی دارد تا محصولاتش را به شما فروشندگان عزیز عرضه نماید. برای به دست آوردن اطلاعات بیشتر با واحد روابط عمومی ما تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

4 × پنج =

فهرست